Lunch Aanbieding

 

Surprise-lunch of “Onderonsje”- lunch tijdelijk met 50% voordeel!*

Bij Bosrestaurant Joppe kan je rustig plaatsnemen voor een ontspannen lunch. Buiten tref je de imposante bosrijke omgeving aan. Binnen, of op het ruime terras, schuif je aan voor een overheerlijke en uitgebreide lunch die speciaal door de chef voor jou en maximaal 5 anderen is samengesteld.

Kies je voor de surprise-lunch dan kan je vele kleine koude en warme lunchgerechtjes verwachten die op een grote lunchplank geserveerd worden. Zo heb je veel afwisseling en valt er aan tafel altijd te discussiëren over wat het lekkerste hapje was.

Als je voor het “Onderonsje” kiest, selecteert de chef 4 gerechten van de kaart die in twee gangen worden geserveerd voor jou en je metgezellen. Door het gebruik van seizoensgebonden producten kan het menu variëren, maar bij beide lunches kan je bijvoorbeeld denken aan een crèmesoep van asperges, een dorade- en gamba-salade en een broodje gerookte zalm en beenham.

* Reserveren via www.bosrestaurant.nl/reserveren is verplicht. Tevens aangeven welke lunchaanbieding u wenst te gebruiken. Tot snel.