DINERKAART
SOEPEN
- Groentebouillon8,25Getrokken groentebouillon met groene kruiden
- Mosterdsoep8,25Met uitgebakken spekjes
- Bospaddenstoelensoep8,25
Crème van diverse paddenstoelen
- Tomatensoep8,25Met een vleugje room
VOORGERECHTEN
- Carpaccio van rund14,25Met pesto, spekjes, pittenmix en Parmezaanse kaas
- Boswandeling13,25
Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes
- Zalm & Kabeljauw14,25Combinatie van huisgerookte zalm en een rilette van kabeljauw met olijven, selderij en mosterd-dillesaus
- Krokante kip13,75Salade met gemarineerde krokant gebakken kip, kimchi en kerriemayonaise
- Burrata13,25Salade met burrata, geroosterde groenten, zongedroogde tomaat, pesto en aceto-balsamico
- IJsselfestijn11,75Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- Dragon roll13,75Rol van sushirijst, gefrituurde torpedogarnaal, wasabi, kikkoman en nori-sesamcrunch
- Gamba’s piri piri14,25In hete knoflookolie uit de oven
HOOFDGERECHTEN VIS
- Zalmfilet24,25Gebakken zalmfilet met groene kruidensaus
- Visplateau23,75
Verrassing van drie verschillende vissoorten
- Grote garnalen24,25
Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)
HOOFDGERECHTEN VLEES
- Wienerschnitzel21,50
Met champignonroomsaus
- Joppe "pannetje"20,75Gebakken kippenlevertjes met ui en gerookte spek
- Duo eend24,75
Combinatie van gebakken eendenborstfilet en een medaillon van geconfijte eend met een knoflook-rozemarijnsaus
- Kalfsentrecote28,50
Van de grill met kruidenboter
- Tournedos34,75
Biefstuk van de haas met rode wijnsaus
- Spare ribs21,50Met een licht pittige, zoete marinade
- Brochette20,75
Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes
HOOFDGERECHT VEGETARISCH
- Papadum19,25Krokant filodeegbakje gevuld met een roergebakken grove ratatouille van rode ui, courgette en paprika
- Parmagiani19,75In laagjes opgebouwde taart met aubergine, courgette, tomaat, Parmezaanse kaas en pesto
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, frites en gemengde sla
NAGERECHTEN
- Hutje Mutje9,75
Frisse combinatie van drie soorten sorbetijs vers fruit en slagroom
- Crème Brûlée9,50
Vanillecrème met een vleugje Gorsselse Koffielikeur, geserveerd met een bolletje mokka-roomijs
- Bosrijk8,75Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
- Trio chocolade9,50Combinatie van chocoladebavarois, chocoladebrownie en een bolletje chocoladeijs
- Goed gevuld 2.08,50
Glas gevuld met een bodem van chocochipkoekjes, mousse van monchou met kokos en als topping een saus van mango
- Lichtenberg8,75Vanilleroomijs met bosbessencompôte, bessenjeneversabayon en slagroom
- Macaron9,50Frambozen-vanille macaron gevuld met frambozen yoghurtijs, mascarponecrème en een saus van rood fruit
- Rondje Gorssels Kaashuys12,50Verschillende kaassoorten van het Kaashuys uit Gorssel