• HOME
  • LUNCH
  • DINER
    • MAANDMENU
  • WIJN & SPECIAALBIER
  • EVENTS
  • ZAKELIJK
  • CATERING
  • CONTACT
  • RESERVEREN
  • Zoek
  • Menu

DINERKAART

SOEPEN

  • Groentebouillon
    7,25

    Getrokken groentebouillon met groene kruiden

  • Mosterdsoep
    7,25
    Met uitgebakken spekjes

  • Aspergesoep
    7,25

    Crème van asperges met bieslook

  • Tomatensoep
    7,25
    Met een vleugje room

VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van rund
    11,50
    Met truffelmayonaise, spekjes, pittenmix en Parmezaanse kaas.
  • Boswandeling
    10,75

    Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes

  • Zalm & Asperges
    11,75
    Taartje van gemarineerde asperges met huisgerookte zalm en mierikswortelmayonaise
  • Dorade & Gamba’s
    11,25

    Salade met gebakken doradefilet, gemarineerde gamba’s en een pomodoricrème

  • Mille-feuille
    11,50
    Dungesneden rauwe ham in laagjes opgebouwd met krokantjes van bladerdeeg en gemarineerde asperges
  • Biet & Geitenkaas
    10,25

    Carpaccio van rode biet met geitenkaas, rucola en pecannoten

  • Ijsselfestijn
    10,25

    Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus

  • Dragon roll
    11,75
    Rol van sushirijst, gefrituurde torpedogarnaal, wasabi, kikkoman en nori-sesamcrunch

HOOFDGERECHT VIS

  • Kabeljauw
    21,75
    Op de huid gebakken kabeljauwfilet met mosterd dillesaus 
  • Visplateau
    21,50

    Verrassing van drie verschillende vissoorten

  • Grote garnalen
    23,50

    Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)

HOOFDGERECHTEN VLEES

  • Boerenschnitzel
    19,50

    Met gebakken champignons, uien, paprika en spek

  • Joppe "pannetje"
    19,50
    Gebakken kippenlevertjes met ui en gerookt spek
  • Duo eend
    23,50

    Combinatie van gebakken eendenborstfilet en een medaillon van geconfijte eend met een knoflook-rozemarijnsaus

  • Spare ribs
    19,50

    Met een licht pittige, zoete marinade

  • Kalfsentrecote
    25,50

    Kalfsentrecote van de grill met kruidenboter

  • Tournedos
    28,50

    Biefstuk van de haas met rode wijnsaus

  • Brochette
    19,50

    Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

HOOFDGERECHT VEGETARISCH

  • Portobello
    17,75

    Met diverse paddenstoelen gevulde portobello, roomsaus en gegratineerd met oude kaas. 

  • Het Witte Goud
    17,75
    Asperges met ei en Hollandaisesaus

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes, frites en gemengde sla

Voor de liefhebber is het mogelijk om drie asperges à € 4,50 aan uw hoofdgerecht toe te voegen.

NAGERECHTEN

  • Hutje Mutje
    7,50

    Frisse combinatie van drie soorten sorbetijs, vers fruit en slagroom

  • Omelette Sibérienne
    7,25

    IJstaartje omhuld met cake, een laagje zachte meringue en rode vruchtensaus

  • Bosrijk
    7,50

    Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken

  • Crème Brûlée
    7,25

    Vanillecrème met een vleugje Baileys Salted Caramel en een bolletje caramel roomijs

  • Goed gevuld
    6,75

    Glas gevuld met Bastogne koeken, mousse van monchou en saus van rood fruit 

  • DAME BLANCHE
    7,25
    Vanille-roomijs met warme chocoladesaus
  • Rondje kaas
    8,50
    Verschillende kaassoorten

Contactgegevens

Het Bosrestaurant Joppe
Joppelaan 100
7215 AE Joppe – Gorssel
KvK-nummer: 50818422
(0575) 494206
info@bosrestaurant.nl

Informatie

Contact
Disclaimer en copyright
Privacy
Cookies

FOLLOW US

Facebooktwitterinstagram

Scroll naar bovenzijde