DINERKAART
SOEPEN
- Groentebouillon7,25
Getrokken groentebouillon met groene kruiden
- Mosterdsoep7,25Met uitgebakken spekjes
- Aspergesoep7,25
Crème van asperges met bieslook
- Tomatensoep7,25Met een vleugje room
VOORGERECHTEN
- Carpaccio van rund11,50Met truffelmayonaise, spekjes, pittenmix en Parmezaanse kaas.
- Boswandeling10,75
Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes
- Zalm & Asperges11,75Taartje van gemarineerde asperges met huisgerookte zalm en mierikswortelmayonaise
- Dorade & Gamba’s11,25
Salade met gebakken doradefilet, gemarineerde gamba’s en een pomodoricrème
- Mille-feuille11,50Dungesneden rauwe ham in laagjes opgebouwd met krokantjes van bladerdeeg en gemarineerde asperges
- Biet & Geitenkaas10,25
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, rucola en pecannoten
- Ijsselfestijn10,25
Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- Dragon roll11,75Rol van sushirijst, gefrituurde torpedogarnaal, wasabi, kikkoman en nori-sesamcrunch
HOOFDGERECHT VIS
- Kabeljauw21,75Op de huid gebakken kabeljauwfilet met mosterd dillesaus
- Visplateau21,50
Verrassing van drie verschillende vissoorten
- Grote garnalen23,50
Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)
HOOFDGERECHTEN VLEES
- Boerenschnitzel19,50
Met gebakken champignons, uien, paprika en spek
- Joppe "pannetje"19,50Gebakken kippenlevertjes met ui en gerookt spek
- Duo eend23,50
Combinatie van gebakken eendenborstfilet en een medaillon van geconfijte eend met een knoflook-rozemarijnsaus
- Spare ribs19,50
Met een licht pittige, zoete marinade
- Kalfsentrecote25,50
Kalfsentrecote van de grill met kruidenboter
- Tournedos28,50
Biefstuk van de haas met rode wijnsaus
- Brochette19,50
Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes
HOOFDGERECHT VEGETARISCH
- Portobello17,75
Met diverse paddenstoelen gevulde portobello, roomsaus en gegratineerd met oude kaas.
- Het Witte Goud17,75Asperges met ei en Hollandaisesaus
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met krieltjes, frites en gemengde sla
Voor de liefhebber is het mogelijk om drie asperges à € 4,50 aan uw hoofdgerecht toe te voegen.
NAGERECHTEN
- Hutje Mutje7,50
Frisse combinatie van drie soorten sorbetijs, vers fruit en slagroom
- Omelette Sibérienne7,25
IJstaartje omhuld met cake, een laagje zachte meringue en rode vruchtensaus
- Bosrijk7,50
Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
- Crème Brûlée7,25
Vanillecrème met een vleugje Baileys Salted Caramel en een bolletje caramel roomijs
- Goed gevuld6,75
Glas gevuld met Bastogne koeken, mousse van monchou en saus van rood fruit
- DAME BLANCHE7,25Vanille-roomijs met warme chocoladesaus
- Rondje kaas8,50Verschillende kaassoorten