• HOME
  • LUNCH
  • DINER
    • MAANDMENU
  • WIJN & SPECIAALBIER
  • EVENTS
  • ZAKELIJK
  • CATERING
  • CONTACT
  • RESERVEREN
  • PAASBRUNCH
  • Zoek
  • Menu

DINERKAART

SOEPEN

  • Groentebouillon
    7,50

    Getrokken groentebouillon met groene kruiden

  • Mosterdsoep
    7,50
    Met uitgebakken spekjes

  • Bisque
    7,50
    Romige kreeftensoep met een vleugje vieux, sinaasappel en basilicum
  • Knolselderijsoep
    7,50
    Romige knolselderijsoep
  • Uiensoep
    7,50
    Geserveerd met een gegratineerd kaasbroodje

VOORGERECHTEN

  • Carpaccio van rund
    12,75
    Met truffelmayonaise, spekjes, pittenmix en Parmezaanse kaas
  • Boswandeling
    11,50

    Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes 

  • Duo Zalm & Garnalen
    12,50
    Combinatie van dungesneden huisgerookte zalm met Hollandse garnalen salade
  • Rondje Joppe
    12,75
    Verrassing van drie verschillende voorgerechten van onze chef
  • Vitello tonnato
    12,75
    Dungesneden rosé gebraden kalfsmuis met tonijnsalade
  • Gamba’s piri piri
    12,75
    In hete knoflookolie uit de oven
  • IJsselfestijn
    10,50
    Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
  • Chévre Chaud
    11,50
    Salade met gegratineerde geitenkaas, honing, walnoten en croutons van krentenbrood

HOOFDGERECHT VIS

  • Visplateau
    22,50

    Verrassing van drie verschillende vissoorten

  • Grote garnalen
    23,50

    Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)

  • Sliptongen
    23,50
    In roomboter gebakken sliptongen (nog zelf te fileren)

HOOFDGERECHTEN VLEES

  • Boerenschnitzel
    19,75

    Met gebakken champignons, uien, paprika en spek

  • Joppe "pannetje"
    19,75
    Gebakken kippenlevertjes met ui en gerookt spek
  • Duo eend
    23,50

    Combinatie van gebakken eendenborstfilet en een medaillon van geconfijte eend met een knoflook-rozemarijnsaus

  • Spare ribs
    19,75

    Met een licht pittige, zoete marinade

  • Ossenhaaspuntjes
    25,50
    Gebakken ossenhaaspuntjes met Stroganoffsaus (250 gram)
  • Tournedos
    34,50

    Biefstuk van de haas met rode wijnsaus

  • Brochette
    19,75

    Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes

HOOFDGERECHT VEGETARISCH

  • Courgette
    18,50

    Courgette gevuld met vergeten groenten en bospaddestoelensaus

  • Quiche
    18,50
    Quiche met zoete aardappel en truffelaardappel met een Beurre blanc en peterselieolie

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met Roseval aardappeltjes uit de oven, frites en gemengde sla

NAGERECHTEN

  • Ôans genoegen
    8,50

    Combinatie van drie verschillende soorten ijs van IJsboerderij Ôans uit Holten met slagroom

  • Crème Brûlée "Tiramisu"
    8,50

    Vanillecrème met een vleugje Baileys Tiramisu (de limited edition van de bekende Ierse roomlikeur met een Italiaanse twist)
    Geserveerd met een bolletje tiramisu-ijs

  • Bosrijk
    7,75
    Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
  • Pavlova
    8,50
    Schuitje van eiwitschuim met monchou en chutney van mango enpassievruchten, geserveerd met een bolletje Griekse yoghurtijs
    met passievruchten
  • Goed gevuld
    7,50

    Glas gevuld met Bastogne koeken, mousse van monchou en als topping een saus van rood fruit 

  • DAME BLANCHE
    7,50
    Vanille-roomijs met warme chocoladesaus
  • Rondje Gorssels Kaashuys
    12,50
    Verschillende kaassoorten van het Kaashuys uit Gorssel
  • Granny Smith
    8,50
    Combinatie van een appelbavarois met een vulling van appel, mascarpone en crème fraîche, en een noten appelparfait met
    crème Anglaise

Contactgegevens

Het Bosrestaurant Joppe
Joppelaan 100
7215 AE Joppe – Gorssel
KvK-nummer: 50818422
(0575) 494206
info@bosrestaurant.nl

Informatie

Contact
Disclaimer en copyright
Privacy
Cookies

FOLLOW US

Facebooktwitterinstagram

Scroll naar bovenzijde