DINERKAART
SOEPEN
- Groentebouillon7,75
Getrokken groentebouillon met groene kruiden
- Mosterdsoep7,75Met uitgebakken spekjes
- COURGETTESOEP7,75Crème van courgette, verse munt en doperwten
- Tomatensoep7,75Met een vleugje room
VOORGERECHTEN
- Carpaccio van rund13,25Met truffelmayonaise, spekjes, pittenmix en Parmezaanse kaas
- Boswandeling11,75
Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes
- Bonbon12,75Bonbon van huisgerookte zalm gevuld met Noorse garnalen en appel-dillesaus
- Biet & Geitenkaas11,75Carpaccio van gele biet met geitenkaas, rucola en pecannoten
- Vitello tonnato13,25Dungesneden rosé gebraden kalfsmuis met tonijnsalade
- Surf & Turf13,25Salade met gebakken ossenhaaspuntjes en gamba’s
- IJsselfestijn11,25Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- Dragon roll13,25Rol van sushirijst, gefrituurde asperge, wasabi, kikkoman en nori-sesamcrunch
HOOFDGERECHT VIS
- Roodbaars22,75Op de huid gebakken roodbaarsfilet met Beurre blanc saus
- Visplateau23,25
Verrassing van drie verschillende vissoorten
- Grote garnalen23,75
Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)
HOOFDGERECHTEN VLEES
- Wienerschnitzel20,75
Met champignonroomsaus
- Joppe "pannetje"20,25Gebakken kippendijen met romige kerriesaus, ananas en cashewnoten
- Duo eend23,75
Combinatie van gebakken eendenborstfilet en een medaillon van geconfijte eend met een knoflook-rozemarijnsaus
- Ossenhaaspuntjes26,50
Gebakken ossenhaaspuntjes met een heerlijke BBQ-saus
- Tournedos34,50
Biefstuk van de haas met rode wijnsaus
- Spare ribs20,50Met een licht pittige, zoete marinade
- Brochette20,25
Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes
HOOFDGERECHT VEGETARISCH
- Tajine19,25
Gele curry van knolselderij met wortel, peultjes, taugé, shiitake en rijst
- Parmigiani18,75In laagjes opgebouwde taart met aubergine, courgette, tomaat, Parmezaanse kaas en pest0
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappeltjes, friet en gemengde sla
NAGERECHTEN
- Ôans genoegen8,75
Combinatie van drie verschillende soorten ijs van IJsboerderij Ôans uit Holten met slagroom
- Crème Brûlée "Joppechello"8,50
Vanillecrème met een vleugje Joppechello, geserveerd met een bolletje lemon cheesecake crumble ijs
- Bosrijk7,75Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
- Pavlova8,50Schuitje van eiwitschuim met monchou en chutney van mango en passievruchten, geserveerd met een bolletje Griekse yoghurtijs
- Goed gevuld7,50
Glas gevuld met Bastogne koeken, mousse van monchou en als topping een saus van rood fruit
- DAME BLANCHE7,75Vanille-roomijs met warme chocoladesaus
- Rondje Gorssels Kaashuys12,50Verschillende kaassoorten van het Kaashuys uit Gorssel
- Hazelino8,50Parfait van nougatine met hazelnotenbavarois, schuim van Frangelico en kletskopjes