KERSTMENU
Zowel voor lunch als diner
Zowel voor lunch als diner
Bestellen kan tot en met 23 december via 0575-494206 of info@bosrestaurant.nl.
De bestellingen kunnen tussen 12.00 en 19.00 uur opgehaald óf bezorgd worden. Het kerstmenu is beschikbaar van 24 tot en met 27 december. Al onze gerechten zijn nagenoeg klaar, zodat u deze thuis alleen nog maar hoeft te verwarmen.
WILDBOUILLON – Dubbel getrokken wildbouillon
***
MOSTERDSOEP – Met Maille grove mosterd
HERT – Rosé gebraden hertenbiefstuk met een geurige specerijensaus
***
VARKENSHAAS – Met een licht gebonden jus van bospaddenstoelen
***
KABELJAUW & GAMBA – Gebakken kabeljauw met gamba’s en saffraansaus
***
COURGETTE – Gevuld met een ratatouille van diverse groenten
Bij de hoofdgerechten worden gebakken aardappeltjes, aardappel- puree, geglaceerde witlof en gemengde sla meegeleverd.
VELVET DREAM – Vanillecrème met een vleugje Velvet dream, de nieuwe crème likeur van “Zuidam”
***
HEMELSE KERST – Heerlijke luchtige chocolademousse
***
DRIELUIK – Crumble deeg met stoofpeertjes en een mascarponecrème
Een licht strogele cava met een levendige mousse en aroma’s van appel en peer. Fris met een lange opwekkende afdronk.
Languedoc, frankrijk. Heldere goudgele wijn met uitbundige aroma’s van steenfruit en geroosterd brood. De smaak is rijk, mooi in balans met frisse zuren en een romige afdronk.
Catalunya, Spanje. Harmonieuze wijn met verleidelijke aroma’s van kersen, kruiden en vanille. Cabernet zorgt voor stevigheid,terwijl de Tempranillo de wijn wat zachter en ronder maakt.
De Zuidam velvet dream likeur is een Nederlandse roomlikeur van Zuidam Distillers. Een zachte volle en zoete likeur op basis van room, zoete caramel, chocolade en vanille.
SCHNITZEL
***
SPARERIBS
HEMELSE KERST – Heerlijke luchtige chocolade- mousse
***
GOED GEVULD – Bodem van Bastogne koeken, mousse van Monchou en saus van rood Fruit
Keuze uit MOSTERDSOEP of UIENSOEP
Keuze uit huisgemaakte HUZAREN- of ZALMSALADE, rijkelijk gegarneerd met bijpassende garnituren
(te bestellen vanaf minimaal 2 personen per salade)
Bij alle salades en soepen krijgt u stokbrood met kruidenboter en sausjes.
HEMELSE KERST – Heerlijke luchtige chocolade- mousse
***
DRIELUIK – Crumble deeg met stoofpeertjes en een mascarponecrème
***
VELVET DREAM – Vanillecrème met een vleugje Velvet dream, de nieuwe crème likeur van “Zuidam”