Afhalen van menu’s

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om een bezoek te brengen aan ons restaurant. Maar wij willen graag lekker blijven koken en daarom wil de keuken aankomende weken graag een bijzonder samenwerkingsverband met u aangaan. We hebben een aantal gerechten bedacht die u bij ons kunt komen afhalen. Deze zijn nagenoeg klaar, behalve de soepen en het hoofdgerecht. Daar krijgt u van ons de kookinstructies bij zodat u deze thuis alleen nog maar hoeft te verwarmen.

Wij starten vrijdag 24 april en u kunt dan het hele weekend inclusief Koningsdag, maandag 27 april, gerechten bij ons afhalen. De weken daarna bieden wij de mogelijkheid om op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gerechten af te halen.

Hoe werkt het? De dagen dat u kunt afhalen zijn wij telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur ‘s ochtends. (0575-494206) U belt ons voor 15.00 uur, geeft het aantal personen en uw keuze van de gerechten door en we spreken af hoe laat u het eten komt afhalen. Belt u later? Dan kijken we in overleg wat mogelijk is. Mailen mag uiteraard ook, maar niet voor bestellingen voor dezelfde dag. Helaas is het voorgekomen dat wij zoveel bestellingen kregen dat wij niet meer konden aannemen, dus bij deze het verzoek: graag een dag van te voren of eerder reserveren want vol is vol!

Klik hier voor het menu.