
WILDMENU
WILDMENU
3 gangen € 44,50 p.p.
*4 gangen € 48,50 p.p.
De gerechten uit het menu zijn ook los te bestellen
VOORGERECHT
HERTENWANG – Zacht gegaarde hertenwang met zuurkool, gedroogde ontbijtkoek, pompoen en specerijen mayonaise
TUSSENGERECHT
WILDBOUILLON – Getrokken wildbouillon met fijne groentes
HOOFDGERECHT
STOOFPOTJE – Van wild met wortel en knolselderij in een kruidige saus met ontbijtkoek
NAGERECHT
TRIFLE – Van lotuskoekjes, monchou, mandarijn, gember en hazelnoot
Wijntip
rood
Coste di Moro
Montepulciano d’Abruzzo
In de dalen tussen de stoere bergketens van
de Abruzzen, in het achterland van Pescara
in Italië groeien de druiven van deze
krachtige rode wijn. De producent is
biodynamisch gecertificeerd en draagt het
Demeter keurmerk.
Het gaat hier om de montepulciano-druif,
vier maanden op hout gerijpt.
Een wijn met een geprononceerde smaak
van donker fruit met zachte tannines
die prachtig versmelten bij de wildstoof.
Fles: €29,75/Glas: €5,70
Biertip
van de tap
Hertog Jan Bockbier 6,6 %
Bockbier is het eerste bier dat in de herfst
wordt gebrouwen van de nieuwe hop en vers
geoogste gerst. Bij Hertog Jan brouwen ze
het bockbier natuurlijk op de eigen manier.
Niet ondergistend, zoals in Duitsland, maar
bovengistend. Hierdoor is het robijnrode
bockbier bitterzoet en zit vol aroma’s.
€4,25 per glas