Met gezelschappen t/m 15 personen kunt u gebruik maken van onze dinerkaart. Voor gezelschappen boven de 15 personen hebben wij speciale keuzemenu’s die wij u op verzoek kunnen toesturen of mailen. Om niet voor onplezierige verrassingen te komen staan raden wij aan een tafel te reserveren om er zeker van te zijn dat u op de gewenste dag lekker bij ons uit eten kunt gaan.
Bent u, of is één van uw gasten, vegetarisch, allergisch voor bepaalde ingrediënten, of zijn er speciale dieetwensen, of wenst u een bijzondere tafelaankleding of speciale aandacht voor één van uw gasten tijdens het diner, dan verzoeken wij u om dit bij de reservering kenbaar te maken.
VOORGERECHTEN
- Carpaccio van rund10,75
Met pesto, spekjes, aceto, pittenmix en Parmezaanse kaas
- ZALM & PALING11,50Combinatie van huisgerookte zalm en een mousse van paling
- Boswandeling10,75
Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes waarin wild de boventoon voert
- IJsselfestijn9,50
Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
- GAMBA’S PIRI PIRI11,25In hete knoflookolie uit de oven
- CARPACCIO VAN HERT11,50Met kastanje-saliepesto en krokantjes van Olde Remeker
- ‘Gewild’10,75Najaarssalade met coppa van wild zwijn en gerookte roomkaas
- CHÈVRE10,25Salade met gegratineerde geitenkaas, honing, walnoten en croutons van krentenbrood
- RONDJE JOPPE11,50Verrassing van drie verschillende voorgerechten van onze menukaart
SOEPEN
- Tomatensoep6,75
Met een vleugje room
- UIENSOEP6,75Geserveerd met een gegratineerd kaasbroodje
- PASTINAAKSOEP6,75Crème van pastinaak
- WILDBOUILLON6,75Dubbelgetrokken wildbouillon
VLEESGERECHTEN
- Wiener Schnitzel19,50
Met gebakken champignons en uien
- HERT23,50Rosé gebraden hertenbiefstuk met een geurige specerijensaus
- HAZEPEPER20,50Stoofschotel van haas geserveerd in ons Joppe ‘pannetje’
- Kalfsentrecote23,50
Van de grill met kruidenboter
- Spare Ribs19,50
Met een licht pittige, zoete marinade
- Tournedos26,50
Biefstuk van de haas met rode wijnsaus
- Brochette18,50
Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek en gebakken uitjes
- Ossobuco20,50Kalfsschenkel met een kruidige tomatensaus
VISGERECHTEN
- Roodbaars20,50Op de huid gebakken roodbaarsfilet met mosterd-dille saus
- Grote garnalen22,50
Gebakken gamba’s afgeblust met een knoflook-kruidenolie (zelf te pellen)
- Visplateau20,50
Verrassing van drie verschillende vissoorten
- Sliptongen21,50In roomboter gebakken sliptongen (zelf te fileren)
VEGETARISCHE GERECHTEN
- TARTE TATIN17,50Taartje van zachtgegaarde rode ui, tijm en Olde Remeker op een bodem van korstdeeg
- VERGETEN GROENTEN17,50Quiche gevuld met diverse soorten vergeten groenten
.
NAGERECHTEN
- OMELETTE SIBÉRIENNE7,25IJstaartje omhuld met cake, een laagje zachte meringue en rode vruchtensaus
- OPGEWEKT6,75Weckpotje gevuld met crumble deeg, stoofpeertjes en mascarponecrème met daarbij een bolletje stoofperenijs
- TIRAMISU6,50Italiaans dessert met lange vingers, mascarpone, cacao, koffie en likeur
- Crème Brûlée6,75Vanillecrème met een vleugje Gorsselse koffielikeur en een bolletje vanille-ijs
- Bosrijk7,50
Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
- ÔANS GENOEGEN6,75Een bolletje vanille-, chocolade- en hazelnotenijs van IJsboerderij Ôans uit Holten
- Rondje kaas8,50Verschillende kaassoorten
KOFFIEKAART
- Koffie of thee2,35
Koffie, cappuccino, espresso of thee naar keuze
- Koffie compleet5,10
Koffie, cappuccino, espresso of thee naar keuze met friandises
- Koffie Joppe6,25
Koffie, cappuccino, espresso of thee naar keuze met friandises en een glaasje Gorsselse koffielikeur
- Irish coffee7,30
Koffie met Ierse whisky
- Spanish coffee7,30
Koffie met Tia Maria
- French coffee7,30
Koffie met Grand Marnier
- Italian coffee7,30
Koffie met Amaretto
- Dom coffee7,30
Koffie met Dom Benedictine
- Koffie 437,30
Koffie met likeur 43