
DINERKAART
DINERKAART
SOEPEN
WILDBOUILLON
Met fijn gesneden groentes
9,25
MOSTERDSOEP (ook vegetarisch te bestellen)
Met uitgebakken spekjes
8,25
POMPOENSOEP
Crème van pompoen
8,25
TOPINAMBOURSOEP
Crème van aardpeer
8,95
VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN HERT
Met rode port stroop, oude kaas, peer, pittenmix en rucola
14,75
RODE BIET
Dungesneden zacht gegaarde rode biet met zoet zure rettich,
stracciatella burrata, walnoten en kruidenolie
13,75
BOSWANDELING
Een proeverij van een zestal kleine voorgerechtjes waarin wild de boventoon voert
13,75
BEEF TATAKI
Met sesam soja saus, zoet zure groente en salsa van tomaat en bosui
14,75
ZALM
Huisgerookte zalm met pompoen chutney, groene kruidenolie,
olijven kruim en wortel vinaigrette
14,75
IJSSELFESTIJN
Gefrituurde champignons in bierbeslag met knoflooksaus
12,75
HOOFDGERECHTEN VIS
BOTERVIS
Gegrilde botervis met een saus van spinazie
24,50
VISTRIO
Van zeeduivel, dorade en gamba’s met een saus van schaaldieren
25,50
ZALMFILET
Gebakken zalmfilet met een saus van aardpeer en oesterzam
24,50
HOOFDGERECHTEN VLEES
WILDDUO
Van hertenbiefstuk en zwijnshaas met een kruidige wild jus
31,50
TOURNEDOS
Biefstuk van de haas met een jus de veau
35,50
WILD SPECIAL
Wisselende special, vraag de bediening wat het vandaag is
28,00
SCHNITZEL
Met champignonroomsaus
21,75
EEND
Gebakken eendenborst met een saus van pruimen
24,50
SPARERIBS
Met een licht pittige, zoete marinade
23,50
RUNDERSUKADE
Zacht gegaarde sukade met een saus van rode wijn
26,50
BROCHETTE
Spies van varkenshaas met satésaus, kroepoek, gebakken uitjes en atjar
21,75
PRESA IBERICO
Langzaam gegaarde presa Iberico met rozemarijn met een saus van gefermenteerde knoflook en tijm
28,25
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH
LINZENCURRY
Curry van rode linzen met bloemkool en naanbrood
21,50
RISOTTO
Van bospaddenstoelen met truffel, gepofte pompoen en gebakken paddenstoelen
21,50
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelpuree, frites en gemengde sla.
NAGERECHTEN
WENTELTEEFJE
Van suikerbrood met bramen compote, warme vanille saus en kaneelijs
9,75
PANNACOTTA
Van karamel met vanille crumble, advocaat saus en een bolletje vanille ijs
9,75
CRÈME BRÛLÉE
Vanillecrème met een laagje gekaramaliseerde suiker, geserveerd met een bolletje stracciatella ijs
9,75
GOED GEVULD
Glas gevuld met Bastogne koeken, mousse van monchou en een saus van rood fruit
9,25
BOSRIJK
Proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
9,25
RONDJE GORSSELS KAASHUYS
Verschillende kaassoorten van het Kaashuys uit Gorssel met bijpassende compotes
12,50